2x Sandslån 2010-06-06 + 2010-06-08

Två svängar till i Sandslån har det blivit, inga längre turer utan några timmar bara. Första svängen åkte jag iväg med Therese på nationaldagen. Det var molnigt, men solen tittade fram mellan molnen emellanåt. Tyvärr fick Therese ingen fisk, jag fick iafa två varav en var i lagom storlek. Efter vi hade fiskat ca två timmar avslutade vi eftermiddagen med grillmiddag på Litanön, riktigt mysigt att få komma ut med båten.


Igår var även jag och Daniel ut första svängen för säsongen tillsammans. Det regnade ganska ihärdigt så vi orkade inte fiska alltför länge, vi höll igång ca 2,5h innan vi vände hemåt. Riktigt segt fiske med endast 3st landade fiskar, varav 2mindre för mig. Daniel fick kvällen största som vägde strax över 4kg.

Ikväll bär det av till Turkiet så nu är det paus i fisket ett tag, hoppas fisket i Sandslån har kommit igång tills jag kommer hem!

Äntligen båt och Sandslån 2010-06-02

Förra veckan blev äntligen båten färdig för sjösättning, Niclas hjälpte mig att få den i sjön under tisdag kväll.
Så igår hade jag en kväll ledig och tänkte några bra gäddmatcher i år också.

Kom iväg strax innan 18tiden och fiskade i 3,5timmar innan det blev för kallt. Vattnet hade hunnit klarna upp en del, men fisken var inte alls på hugget. Det känns som att det är lite för tidigt än så länge jämfört med förra året.
Jag fick iafa 3st trötta gäddor med massor av lekskador.


Edsfjärden 2010-05-24

Jag har lite sporadiskt varit och fiskat i Ed under de sista veckorna och har endast fått en liten gädda.
Denna dag tyckte jag att fisken borde ha lekt klart och blivit mer på hugget.

Jag och Niclas åkte iväg några timmar efter jobbet och fiskade lite nedanför kyrkan.
Vi landade relativt omgående ett antal gäddor. Vi fick nog ett gäng runt ca 5kg.
Totalt blev det 13st från en och samma plats, jag hade länge flest antal men den där jäkla fiskminken drog om mig till slut :) Ja han fick även flest i 5kg's klassen....

Notering: Jag och Therese var dit en kort sväng söndag (30e) och det var helt dött.


RSS 2.0